miercuri, 14 octombrie 2009

Viata,e valoarea noastra,merita sa ne'o corectam!!

Orice problema are cel putin o solutie. Este important in viata sa gasim solutia cea mai buna din cele mai rele. Imposibilul nu exista si nici “nu se poate”…exista doar “nu vreau”.
Va povestesc pe scurt despre ce e vorba si va las sa priviti trailerul .
In 1974, Phillipe Petit a traversat ilegal cele doua turnuri de la World Trade Center pe un cablu suspendat de 8 ori, timp de 45 de minute. Toata aventura a fost pregatita 6 ani. Echipa lui Petit a studiat timp de 3 ani WTC observand costumatia oamenilor de acolo, facand schite, machete, teste, introducand pe rand cabluri si alte echipamente in cladire pentru a putea reusi.Oamenii lui i-au spus ca e imposibil sa traversezi pe sarma cele doua turnuri. Conditiile de securitate sunt prea mari. Riscul de a fi prins, la fel. Nu ai cum sa prevezi vremea, nu e absolut nici o siguranta. Stiti care a fost raspunsul lui Petit la chestia asta ?

Daca e imposibil, hai sa ne apucam de lucru!

Cand s-a dat jos de pe sarma, politia l-a arestat imediat, reporterii l-au agresat cu intrebari si toti doreau sa stie un singur lucru : De ce ai facut asta? Raspunsul lui :

Nu e nevoie de un DE CE

Poate ca e cazul sa ne gandim la niste lucruri imposibile de acum incolo si sa lasam,, bagatelele,, astea deoparte.



Tipul ala stia pentru ce traieste. Stia ce il motiveaza. Stia care este acel foc care ii pune rotitele emotionale in miscare intr-un mod decisiv.

Stia ca viata inseamna mai mult decat adoptarea unui comportament dezirabil la nivel social.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu