miercuri, 14 octombrie 2009

soarele mai are putin si va apune...

-Daca ma iubesti ia-ma cu tine ! Vom fi impreuna..macar asa vom fi impreuna...

Baiatul a tresarit la gandul asta, pentru o clipa s-a gandit ca o va lua cu el, iar acolo o va apara cu furia dezlantuita si nici un semen de-al sau nu se va atinge de ea...vor fi impreuna..dar cu ce pret ?!

-Sti bine iubita mea ca acolo nu te pot duce...Mai bine ucide-ma tu, distrugerea mea nu ar insemna nimic, mi-ai lua povara de a trai doar cu gandul la tine.

-Tu ai fi gelos si pe ingerii din Rai ! I-a spus ea incercand sa rada.

-Sti bine ca da.. A raspuns acesta asezandu-se langa semineul in care focul lasase doar cenusa a ceea ce fusesera odata lemne...copaci..viata..

-Atunci ia-ma cu tine ! Eu nu as putea sa te absolv de vina pe care o ai...esti ceea ce esti, dar te iubesc .

Inima tanarului batea destul de tare incat la un moment dat chiar si lui i se paruse ca ea o va auzi si isi va da seama ca in momentul acela era slab...nu trebuia sa-l mai ispiteasca..S-a intors spre ea si zambind a privit-o...Parul ei usor ondulat, ochii ei...buzele ei...trupul...ar fi fost doar ale lui, si ar fi cutremurat pamantul din temelii pentru ea...insa erau atat de diferiti.

-Spune ceva iubitule ! Timpul se scurge...

Intr-o clipa baiatul si-a pierdut cumpatul...nu mai suporta, inima lui batea doar pentru ea..ce conta ca in loc de sange era foc, ce conta ca flacarile din ochii lui ascundeau rautatea lumii intregi ? El o iubea si ea il iubea, nu ar fi fost asta indeajuns ?! “Doamne de ce !!!” A tipat el rupandu-si camasa alba de pe el...si-a intins aripile pana in tavan...cateva pene lungi si negre au zburat prin camera..Cazut in genunchi a inceput sa planga, aripile il acopereau acum ca o pelerina...ce daca era un demon..poate ca asta era insasi pedeapsa lui..sa iubeasca un inger..

Fata a inceput sa vina catre el, in timp ce se apropia de intunericul in care zacea, aripile i se deschisera luminand incaperea, se invaluise intr-o aura, iar vesmantul aproape transparent mai fin ca matasea parea ca nu-i atinge corpul... Stia ca asta ii va domoli durerea iubitului ei. La randul lui, el uitase de lacrimile ce i se prelingeau pe obraji si se uita fascinat la ea, “atat de frumoasa incat nimic nu i se putea impotrivi” isi spuse.

S-a apropiat de el si la sarutat,lacrimile incetara sa mai curga, in momentul acela tanarul stia ce e de facut...

-Sunt gata sa merg cu tine ! I-a spus fata uitandu-se plina de afectiune la el.

Fara sa-i raspunda baiatul s-a ridicat intinzandu-si din nou aripile, mai mari ca ale ei, negre intunecate dar blande. A cuprins-o incet in brate invaluind-o cu aripile lui, si i-a spus :

-Iubita mea, tu nu poti ajunge in Iad, nu te pot lasa, eu nu pot ajunge in Rai nici daca as vrea...

Se privira un timp tacuti, ochii lor, sufletele lor inclestate intr-o lupta nebuna din dorinta de a fi impreuna nu mai puteau face nimic...

-Te iubesc.. I-a spus ea.

-Si eu te iubesc.. A raspuns el.

Si tinand-o asa in brate, in timp ce Soarele lasa o dara sangerie pe cer, a sarutat-o...si sarutand-o stransoarea lui slabea, aripile i se lasau din ce in ce mai mult pana cand inima care-i batea cu atata putere, s-a oprit..

Surprinsa, fata a privit indurerata, tinandu-l cu toata puterea ei, acoperindu-l cu aripile ei, invaluindu-l cu dragostea ei.. Ochii lui o priveau bland pana cand bratele ei nu mai cuprinsera decat un nor de fum...pe care ce-a mai fina miscare a aripilor l-a imprastiat...

El era un demon iar ea un inger, in final lacrimile ei stinsera amurgul sangeriu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu